Bogdanović na koljenima u suzama. Ostali igrači Srbije krenuli prema sucima

Foto: Profimedia

PREMDA su veliki dio utakmice bili u zaostatku u finalu Olimpijskih igara protiv Francuske će igrati američki košarkaši, pobijedili su u polufinalu Srbiju 95:91 (23:31, 20:23, 20:22, 28:10, 32:15).

Bio je to susret u kojem je Srbija vodila sve do dvije minute i 15 sekundi prije kraja, ali presudila je zadnja četvrtina SAD-a i 32-15 u tih deset minuta. U završnici se dogodio potpuni preokret i u finalu će Amerikanci igrati protiv domaćina Francuske, baš kao prije tri godine u Tokiju.

Umalo incident na kraju utakmice

Nakon završetka utakmice igrači Srbije su bili slomljeni. Kapetan Bogdan Bogdanović je u suzama pao na koljena, a ostali igrači Srbije verbalno su napali suce i krenuli su prema njima dok su ovi napuštali parket. Srpski mediji također smatraju da su suci pogurali Amerikance u drugom poluvremenu. 

"Nije to naša stvar, mi smo se borili do kraja, to je njihova stvar, neka ide na njihovu dušu. Samo neka oni spavaju kako hoće", odgovorio je i za kraj najavio meč za broncu protiv Njemačke: "Kako ne, trebamo pokazati karakter, da se oporavimo od ovog poraza. Uvijek pokušavamo tu motivirati se na razne načine. Znamo način na koji komuniciraju pa da im uđemo nekako u glavu", kad se smirio o sucima je progovorio kapetan Srbije Bogdan Bogdanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.