Bogdanović o Piksiju: Znamo da crvene oči oslikavaju štošta

Foto: Screenshot (RTRS)

REPREZENTACIJA Srbije zauzela je posljednje mjesto skupine C na Europskom prvenstvu u Njemačkoj i tako već nakon prve faze turnira završila natjecanje. Skupinu je osvojila Engleska ispred Danske i Slovenije, reprezentacija koje su sve išle u nokaut-fazu, a Srbija je zaustavljena s dva osvojena boda iz tri utakmice.

Mnogi su se pitali kakva je sudbina izbornika Dragana Piksija Stojkovića, kojeg su mnogi fanovi na društvenim mrežama kritizirali tijekom Eura. Piksiju se čak zamjeralo i da je pijan dolazio na presice, a to nije propustio komentirati RTS-ov analitičar Rade Bogdanović.

"Na konferencijama za medije s kapom na glavi i s crvenim očima izgovarao je da ga sluša sedam milijuna Srba. Za mene kao bivšeg nogometaša to je najveće poniženje, a znamo da crvene oči oslikavaju štošta", rekao je Bogdanović i dodao:

"Nakon što smo se plasirali na Euro, on je rekao da nas je odveo na Europsko prvenstvo. To je pogubno, to se ne radi. Mi da smo tad imali pravog čovjeka na čelu Saveza, smijenio bi Stojkovića. Kolektiv to ne trpi, gdje svi trebaju biti jednaki. Kolektiv izbaci pojedinca, bio to izbornik ili igrač."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.