HNL

Boro Primorac nakon drame: Nisam razmišljao o penalima zbog previše problema u ekipi

Foto: Milan Sabić / Pixsell

HAJDUK i Osijek odigrali su 1:1 u derbiju 11. kola 1. HNL, a Splićani su u 96. minuti promašili penal za pobjedu. Tragičar je Basel Jradi kojeg je obranom zaustavio Ivica Ivušić.

Prve reakcije nakon derbija u emisiji Hajduk Digital podijelili su treneri Nenad Bjelica i Boro Primorac, kao i igrači David Čolina te Ante Majstorović.

David Čolina, strijelac Hajduka

"Prvo poluvrijeme smo igrali dosta loše, bili smo u strahu zbog tri poraza zaredom. U drugom dijelu smo pokazali da smo prava ekipa i da zaslužujemo puno više. Što se tiče gola, baš je dobro sjeo. Ulaskom Mumuta, jakog napadača, igrali smo dosta na njega. Na kraju smo imali penal koji nismo iskoristili. Mislim da smo zaslužili pobjedu. Dobra utakmica, igrao se kvalitetan nogomet, samo trebamo ovako nastaviti."

Nenad Bjelica, trener Osijeka

"Igrali smo 4-3-3, nismo bili sigurni hoće li Hajduk igrati romb ili 4-2-3-1, bili smo spremni za obje varijante. Htjeli smo visokim presingom pritisnuti Hajduk i to smo dobro radili prvo poluvrijeme. Imali smo šanse i trebali smo više voditi, barem 2:0, ali nismo zabili. U drugom poluvremenu smo fizički pali, Hajduk je izdominirao drugo poluvrijeme i ovo je najpošteniji rezultat. Hajduk ima dovoljno kvalitete da te kazni, što je i napravio u drugom dijelu. Želimo biti u vrhu, želimo biti što bolji, no vidjet ćemo gdje će nas to dovesti. Smatram da imamo dovoljno kvalitete da budemo u vrhu."

Boro Primorac, trener Hajduka

"Mislim da smo dali puno respekta Osijeku prvih 20 minuta. Bili su bolji, dominirali su, to me iznenadilo jer sam očekivao da idemo na pobjedu jer igramo doma. U drugom dijelu sam rekao igračima da budu agresivni i da idemo na pobjedu, nisam bio zadovoljan bodom. Rekao sam na poluvremenu da igramo muški pa da izgubimo tako ako treba, ali da Osijek ne smije kontrolirati utakmicu u Splitu. Što se tiče penala, nismo razgovarali o tome tko će pucati penal, imamo toliko problema da nisam o tome razmišljao. Sada pola ekipe ide u reprezentaciju, idemo raditi i stvoriti ekipu koja će davati više golova. Kod kuće moraš dati dva, tri gola."

Ante Majstorović, igrač Osijeka

"Teška utakmica, bez obzira na poziciju Hajduka na tablici. Prvo poluvrijeme smo dominirali, Hajduk je u drugom dijelu bio bolji. Podjela bodova je realna. Na Poljudu je bod uvijek jako dobar, u pozitivnom smo nizu i imamo svoj cilj koji ćemo pokušati ostvariti."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.