Boto odbio ponudu za Matkovića: Može otići, ali za 25 milijuna eura

Photo: Borna Jaksic/PIXSELL

ANTON MATKOVIĆ (18) produljio je vjernost Osijeku krajem svibnja. Novi ugovor ga s klubom s Opus Arene veže do 2027. godine. Osijekov cilj bio je zadržati svog najvećeg talenta i nakon ovog ljeta, iako za njega postoji interes brojnih europskih klubova, a potpisivanjem novog ugovora je izvjesno da će tako i biti.

Osijekov sportski direktor Jose Boto za Glas Slavonije otkrio je kako je za mladog Matkovića dobio ponudu koju je glatko odbio: "Odbio sam bez razmišljanja, jer financijski nije ni blizu onoga što bismo željeli. Nemamo namjeru prodavati Matkovića, osim ako dođe ponuda od 25 milijuna eura."

Odigrao dobru sezonu

Matković je svojih pet pogodaka prošle sezone u SuperSport HNL-u zabio u 18 nastupa. Posebno se dizao kako se sezona bližila kraju pa je tako početkom svibnja zabio dva gola Lokomotivi, a zatim i jedan Rijeci. Prije toga se u strijelce upisao protiv Hajduka i Dinama. 

Popis klubova koji prate mladog napadača iz Slavonskog Broda gotovo da nema kraja. Najozbiljnije ga se povezivalo s talijanskim velikanima, prije svega s Interom, ali su ga na Opus Areni navodno gledali i skauti Manchester Cityja. Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.