Boysi nisu navijali na futsal Ligi prvaka zbog tragične smrti. Sad najavljuju ludilo

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Futsal Dinamo danas od 19 sati u Draženovom domu igra ključnu utakmicu za prolazak u Elitnu rundu Lige prvaka, među 16 najboljih momčadi Europe. Podsjetimo, u jučerašnjem susretu svladao je švedski Orebro s 8:1, a danas igra protiv poljskog prvaka Lubawe. Susret će se prenositi na programu MAXSport 1.

Poljaci su u prvom kolu odigrali 4:4 s Titogradom, a uoči turnira su označeni kao glavni konkurent za prolaz. Dalje će se plasirati samo prvoplasirana momčad skupine. Bad Blue Boysi su na svojim kanalima najavili invaziju na Košarkaški centar Dražen Petrović nakon što su jučer u tišini ispratili susret povodom smrti svojeg istaknutog člana i legende Mislava Vučetića - Kureta.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

"Jučer smo u tišini ispratili prvu povijesnu utakmicu našeg futsal kluba u Ligi prvaka u spomen na našeg Kureta, a danas neka dvorana bude onakva kakvu bi on sigurno htio - raspjevana i glasna!  Pozivamo sve navijače Dinama da danas zajedno damo sve od sebe i stvorimo atmosferu koja će igrače povesti u novu pobjedu na korak do plasmana među najboljih 16 klubova u Europi. 

Za naš klub, za nas, za našeg Kureta! SVI U CIBONU!" stoji u priopćenju Boysa. Podsjetimo, Vučetić je prije dva dana preminuo u snu. Imao je 41 godinu, a bio je jako poznat u navijačkom svijetu te istaknuti amaterski borac, a kasnije i trener tajlandskog boksa i kikboksa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.