Brazilska odbojkašica s OnlyFansom: Sapioseksualka sam. Teško mi je pronaći muškarca

Foto: Instagram

BRAZILSKA odbojkaška reprezentativka Keyla Alves Ramalho, poznatija samo kao Key Alves, velika je zvijezda društvenih mreža. Na Instagramu ima 16 milijuna pratitelja te je nedavno otkrila da joj najveća zarada dolazi upravo od društvenih mreža i OnlyFansa, gdje dijeli svoje fotografije i snimke.

"Sviđalo mi se to ili ne, to mi donosi najveći novac. Smatram se sportašicom, manekenkom, influencericom, poslovnom ženom i poduzetnicom", rekla je odbojkašica u razgovoru za O Globo. Na spomenutoj stranici kaže da dijeli samo fotografije i snimke kakve bi objavila u nekom časopisu za modele. Golotinje, kaže, nema. "Na digitalnim platformama zarađujem oko 50 puta više nego na odbojci. Još više na OnlyFansu jer je mjesečna cijena od 16 eura fiksna", rekla je tom prilikom.

Ponovno postala tema zbog izjave

Sada je u centar pažnje brojnih medija dospjela, osim zbog nedavnih nastupa za brazilsku reprezentaciju, zbog izjave da joj je teško pronaći partnera zato što je sapioseksualna, odnosno osoba koju kod partnera najviše privlači visoka inteligencija. 

Nedavno je, kako kaže, ostvarila snove pozirajući za Playboy, a tim je povodom dala veliki intervju za brazilski Globo. Istaknula je da bi se voljela preseliti u SAD kako bi si povećala šanse za zaradu, a otkrila je i sapioseksualnost. "Kad je muškarac vrlo inteligentan, štreberski tip, oči mi zasjaju i zaljubljena sam. Ali teško je pronaći takvog muškarca", rekla je. Ipak, sudeći po njenom Instagram profilu, jednog takvog je pronašla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.