Brbić nakon smjene za Index: Ponosan sam, Hajduk od danas nije nikome ništa dužan

Foto: Hina

MARIN BRBIĆ više nije predsjednik Hajduka. Epilog je to sjednice Nadzornog odbora Hajduka u kojem je samo jedan glas presudio (5:4).
 
>>> Svoje komentare o smjeni Brbića i ostavkama Vučevića i Pavasovića Viskovića šaljite nam na desk@index.hr. One najargumentiranije stavove ćemo objaviti.
 
Ipak, bilo kako bilo, Brbić nakon četiri godine napušta klub, a skupa s njim odlazi i član NO-a Ljubo Pavasović Visković, koji je za Index rekao kako nema više što tražiti u Hajduku nakon današnjih događanja.
 
Brbić nije bio raspoložen za davanje izjava, rekao nam je da će sljedeći tjedan poslati priopćenje za javnost, no uspjeli smo barem izvući nekoliko rečenica.
 
''Ništa, što je tu je. U ove četiri godine napravili smo zaista puno toga. Zatekli smo Hajduk u ogromnim dugovima, a baš danas, uoči sjednice isplatili smo i posljednju plaću našim zaposlenicima. Simbolično, ali ta isplata je koincidirala s mojom smjenom. Ponosan sam na sve što smo ja i kolega Pavasović Visković napravili za ovo vrijeme i Hajduk napokon nije dužan, a to je velika stvar'', kazao je Brbić.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.