Brekalo dobio šansu u Fiorentini pa namjestio gol. Svejedno ga se žele riješiti

Foto: EPA

JOSIP BREKALO (26) se dobro snašao nakon što se vratio u Fiorentinu s posudbe iz Hajduka. Splićani su ga htjeli zadržati, Nikola Kalinić je i javno kao sportski direktor isticao da bi Hajduk volio da Brekalo ostane, ali hrvatski krilni napadač se ipak vratio u Italiju.

Odmah po dolasku činilo se i da su stvari krenule po dobrom za Brekala. Trenirao je redovito s prvom momčadi, išao je i na pripreme, a dobio je i šansu od prve minute u prijateljskom susretu protiv Reggiane. Fiorentina je slavila 4:0, a Brekalo je igrao svih 90 minuta i namjestio treći pogodak.

Žele ga tri kluba

Ipak, talijanski insajder Gianluca Di Marzio javlja kako u Fiorentini, usprkos svemu navedenom, ne računaju na Brekala. Bivši hrvatski reprezentativac bi trebao napustiti Firencu, a čak tri kluba su ozbiljno zainteresirana za njegove usluge.

Parma, Genoa i Monza su, kako navodi Di Marzio, tri kluba koja su spremna platiti Fiorentinu odštetu da bi doveli Brekala, koji ugovor s klubom iz Firence ima do ljeta 2026. godine. Prošle sezone je Brekalo upisao 16 nastupa za Hajduk te postigao osam pogodaka i namjestio dva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.