Britanac napravio šou na presici. Govorio o Manchester Cityju, Đokoviću i brijanju

Foto: Profimedia

LIAM BROADY, britanski tenisač koji zauzima 142. poziciju ATP-ove ljestvice, uspio se plasirati u drugo kolo Wimbledona nakon što je sa 6:1, 6:3, 7:5 svladao francuskog predstavnika Constanta Lestiennea, inače 74. tenisača svijeta. Više nego o samom meču piše se o onome što je govorio na konferenciji za medije poslije pobjede.

"Nedavno sam pročitao knjigu koja se zove Pep: The Evolution. Fascinantno mi je to. Mogu reći, Manchester City je najbolja momčad svijeta. Učim od nje, nevjerojatna je. A klub mi daje podršku, tvitali su o meni. Drago mi je što prate moju karijeru, kao što i ja pratim taj klub", rekao je Broady, kojeg sad čeka meč protiv četvrtog nositelja, Norvežanina Caspera Ruuda.

Njega je usporedio s napadačem Cityja Erlingom Haalandom: "Norveška stvara sjajne sportaše. Obojica su zvijeri. Erling je zvijer u fizičkom smislu, Casper je zvijer u igri. Dere loptu."

Broady: Recept za uspjeh je ne igrati protiv Đokovića

Treću godinu zaredom Broady je slavio u meču 1. kola u Wimbledonu. Ovako je to objasnio: "Recept je da dobijete dobar ždrijeb i da ne igrate protiv Novaka Đokovića na startu turnira. Nije to neka tajna."

Još jedno pitanje na koje je morao odgovoriti bilo je o promjeni fizičkog izgleda. Broady više nema bradu pa je novinare na Wimbledonu zanimalo zašto se odlučio obrijati.

"Postajem stariji, zar ne?! Uvijek sam nosio bradu da bih izgledao starije, a sad želim izgledati mlađe. Sjećam se jedne čudne situacije. Pokazujem momcima osobnu iskaznicu na ulasku u pivnicu, a oni mi govore: 'Ne moraš je vaditi, izgledaš kao da ti je 35.' Poslije toga sam rekao sebi da želim izgledati mlađe."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.