Bruno Fernandes na Instagramu objavio fotku Ristovskog. Napisao je samo jednu riječ

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMOVI nogometaši osvojili su u tek završenoj sezoni sve što su mogli u borbi s ostalim klubovima iz Hrvatske. Nakon što su sezonu otvorili pobjedom u SuperSport Superkupu (protiv Hajduka 1:0), osvojili su naslov u SuperSport HNL-u (s osam bodova prednosti pred drugoplasiranom Rijekom), a onda i u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu (0:0 u Zagrebu, 3:1 na Rujevici protiv Rijeke). Sve su začinili velikim slavljem na zagrebačkim ulicama i glavnom Trgu.

Važan dio Dinamove momčadi u tim uspjesima bio je i Stefan Ristovski. Makedonski branič član je Dinama od 2021. godine, otkako je u zagrebačku momčad stigao u transferu iz lisabonskog Sportinga. U portugalskom je velikanu proveo dvije i pol godine i ondje stekao brojne prijatelje. Među njima je i kapetan Manchester Uniteda Bruno Fernandes.

Velika zvijezda svjetskog nogometa svoje prijateljstvo s Ristovskim potvrdila je i objavom na Instagramu u kasnim večernjim satima ponedjeljka. Bruno Fernandes je na storyju na Instagramu sa svojih gotovo devet milijuna pratitelja podijelio fotografiju Ristovskog ispred osvojenih trofeja u netom završenoj sezoni. Uz nju je ostavio emoji srca i napisao "fenomen".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.