Bruno Marić bit će kontrolor suđenja u 1. kolu SHNL-a

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DONEDAVNI šef hrvatskih nogometnih sudaca Bruno Marić vraća se sljedeće sezone u SuperSport HNL u novoj ulozi. Marić će biti kontrolor suđenja na utakmici Osijeka i Šibenika, koja će se igrati u nedjelju na osječkoj Opus Areni s početkom u 21 sat. Glavni sudac tog susreta bit će Patrik Kolarić, a Marić će obavljati zadaću koju je imao puno puta kroz karijeru.

Bruno Marić je prošle zime otišao s mjesta šefa hrvatskih sudaca, nakon afere s procurjelim snimkama iz VAR sobe, na kojima su se mogli čuti razni komentari sudaca koji dotad nisu bili javni. Marića je na tom mjestu naslijedio Francuz Bertrand Layec (59), koji je u ovom kolu prvi put delegirao hrvatske suce.

Zebec sudi Dinamu, Lovrić Hajduku

Dinamo i Istra otvaraju prvo kolo nove SHNL sezone, a njima će glavni sudac biti Mario Zebec. Utakmica je na rasporedu u petak od 21 sat. Hajduk igra protiv Slaven Belupa u subotu od 21 sat, a u toj će utakmici glavni sudac biti Zdenko Lovrić. Utakmicu Rijeke i Lokomotive u nedjelju će od 18:50 suditi Igor Pajač, dok će Ante Čulina voditi utakmicu Gorice i Varaždina u subotu od 21 sat.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.