Budimir je s dva gola srušio Barcelonu. Ovako je prokomentirao utakmicu

Foto: EPA

ANTE BUDIMIR zabio je dva gola, a Osasuna je svladala Barcelonu 4:2 u jučerašnjoj utakmici 8. kola španjolskog prvenstva. Hrvatski napadač i njegovi suigrači postali su tako prva momčad La Lige koja je svladala Barcelonu pod vodstvom trenera Hansija Flicka.

Budimir je svoj prvi gol na utakmici postigao u 18. minuti kad je ubacivanje s lijeve strane pospremio glavom u mrežu Inakija Pene. Drugi gol na susretu i svoj treći za Osasunu u ovoj sezoni zabio je s bijele točke u 72. minuti. S nova dva gola hrvatski reprezentativac stigao je do učinka od 47 prvenstvenih golova za klub, što znači da mu nedostaje još njih 10 do rekorda koji drži Sabino Andonegui, koji je za Osasunu igrao od 1953. do 1963. godine.

VIDEO: Arena Sport

 

Budimir: Lakše je igrati na El Sadaru

"Sjajna utakmica cijele momčadi. Odigrali smo odlično s loptom u nogama, bili smo vertikalni i konkretni. Iskoristili smo svaku priliku da nanesemo štetu lideru La Lige i momčadi koja je primila najmanje golova u prvenstvu", rekao je Budimir nakon utakmice i dodao:

"Uživali smo u golovima i pobjedi. Lakše je na El Sadaru, na ovom stadionu s ovakvim navijačima. Uživamo igrati u ovoj atmosferi, navijači nam olakšavaju put do pobjede."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.