Budimir odveo 120 zaposlenika Osasune u restoran

Budimir odveo 120 zaposlenika Osasune u restoran
Foto: Restaurante Alhambra Instagram

ANTE BUDIMIR (33) bio je strijelac u utakmici Osasune i Valencije (3:3) odigranoj 2. ožujka u 26. kolu La Lige. Hrvatskom napadaču to je bio 58. gol za Osasunu u prvoj španjolskoj ligi, čime je postao klupski rekorder jer je prestigao Sabina Andoneguija, koji je postigao 57 golova između 1953. i 1964. godine.

Budimir je povodom rušenja klupskog rekorda više od 120 Osasuninih zaposlenika odveo na ručak u restoran. Vlasnica restorana Esther Idoate za radio Cadena SER pohvalila je Budimira i ispričala kako su se pozvani zaposlenici osjećali počašćeno. "Budi je htio učiniti nešto posebno, pa me nazvao. On se u restoranu Alhambra osjeća kao kod kuće. Osim što je povijesno važan nogometaš Osasune, Budimir ima i velike ljudske kvalitete", rekla je Idoate.

Cadena SER piše da su među pozvanima bili predsjednik, direktori, redari, čistačice, vrtlari, ljudi koji rade u administraciji Osasune i mnogi drugi. Prema izjavi vlasnice, Budimir je čest gost njezina restorana. U priloženom videu, koji je objavio restoran, vidljivo je da se nogometaš fotografirao s osobljem u kuhinji te da su ga dočekali njegova fotografija i balon u obliku broja 58.

Budimir je najskuplji igrač u povijesti Osasune

"Zauvijek ću pamtiti ovaj dan. Ostat će važan u mojoj karijeri. Sretan sam i ponosan na ovaj individualni uspjeh, što sam se upisao u povijest kluba kao što je Osasuna, starog preko sto godina.

Htio bih zahvaliti svim trenerima koji su bili sa mnom u proteklih pet sezona, svim suigračima, svima u klubu, ljudima na ulici, navijačima koji su mi u svakom trenutku podrška", izjavio je 33-godišnji napadač nakon rušenja rekorda.

Budimir je tijekom karijere nastupao za LASK, Goricu, zaprešićki Inter, Lokomotivu, Crotone, St. Pauli, Sampdoriju i Mallorcu. Osasuna ga je 2021. dovela za osam milijuna eura, čime je postao najskuplji igrač u povijesti kluba. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2027. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.