DOIGRAVANJE ZA ABA LIGU

"Budućnost će se iz Zagreba pognute glave vratiti kući"

Foto: ABA liga

NAKON pobjede pred svojim navijačima 90:83, Cedevita je izgubila od Budućnosti u Podgorici 87:72, pa će odlučujući dvoboj za finale ABA lige igrati 7. travnja u Zagrebu. Dobro se momčad Slavena Rimca držala u prvom poluvremenu, ali je onda u drugom dijelu pala i više nije bilo povratka.

>>> Cedevita izgubila 15 razlike od Budućnosti, konačna odluka o finalistu u Zagrebu

"Mislim da je utakmica od prve minute bila jako čvrsta, uz nervozu s obje strane. Kada se pogleda konačni dojam, Budućnost je prije nas ušla u pozitivnu seriju i ritam. Postavili se čvrsto, bili su fizički jako dobri, a kada igraju tako, onda je jako teško kontrolirati utakmicu, posebno na ovakvom terenu i u ovakvoj atmosferi. Međutim, ne mogu biti nezadovoljan. U ovakvim utakmica jedan šut u prijelomnim trenucima da krila jednoj ekipi i kasnije je tu seriju teško zaustaviti. Čestitam jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj borbi i okrećemo se utakmici u Zagrebu", naglašava Rimac nakon utakmice.

Aktualni prvak ABA lige uspio je uzvratiti Cedeviti u napetoj utakmici.

"Istina je da su danas kvalitetnije odigrali od nas i to je presudilo u ovom meču. Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali smo imali određene minute dekoncentracije u drugom dijelu i to je odvelo meč na njihovu stranu", ističe Filip Krušlin, uz direktnu poruku protivničkoj momčadi uoči odlučujuće utakmice u Draženovom domu...

"Igrači Budućnosti su bili jako nabrijani i za provokacije i za sve. Nadam se da će se dobro pripremiti za treću utakmicu jer će otići poslije kući pognute glave", zaključuje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.