Čabraja: Treba i nas pomaziti sreća jednom

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

LOKOMOTIVA je u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Lokomotiva je u četvrtfinalu pobijedila Osijek 1:0, a gol za pobjedu je zabio Robert Mudražija u 51. minuti. Osijek je od 61. minute imao igrača više nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Jon Mersinaj, ali nije uspio izjednačiti.

Nekoliko je puta sjajno spasio gol Lokomotive danas odlični Zvonimir Šubarić, a golman Lokomotive je u 86. minuti obranio i penal Mierezu, a u zadnjim sekundama i zicer Matkoviću. Utakmicu je komentirao trener Lokomotive Silvio Čabraja. Odgovorio je na pitanje koga bi volio u polufinalu.

"Još niti ne znamo tko će se plasirati. Ma ovo je bila slična utakmica kao i u petak. Čekala se greška protivnika, mi smo iskoristili priliku koju smo dobili i zabili taj gol. Do tada nam Osijek nije ušao u priliku. Nakon isključenja su imali igrača više, visokim loptama su pokušavali zabiti, ali imali smo izvrsnog vratara koji je to poskidao", rekao je Čabraja pa dodao:

“Treba i nas pomaziti sreća jednom. Zvonimir je dobro izreagirao. Imali smo dobro otvaranje preko Goričana, mogli smo ih kazniti, ali nismo…"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.