Cafu rangirao igrače od 1. do 10. mjesta. Za Modrića odgovorio bez razmišljanja

Foto: EPA

NA DRUŠTVENIM mrežama prevladavaju različiti izazovi i mini kvizovi. Neki od njih su vezani i uz sport. Tako je jedan od najpopularnijih nogometnih izazova rangiranje naslijepo (blind ranking). U tom izazovu zadatak je poredati igrače po kvaliteti, ali uz jednu kvaku.

Onaj koji zadaje pitalicu uvijek čita ime jednog po jednog igrača, a pri tome onaj koji ju rješava nikad ne zna koji igrači slijedi, pa mu se vrlo lako može dogoditi da promaši s rasporedom igrača. Nešto slično se dogodilo i legendarnom kapetanu Brazila Cafuu. 

Cafu Modrića stavio na drugo mjesto

On je sudjelovao u izazovu u kojem je morao poredati nogometne zvijezde po kvaliteti. Prvi mu je na red došao Luka Modrić, a Brazilac ga je bez razmišljanja stavio na drugo mjesto. No, ostatkom liste se nije baš proslavio.

Primjerice, odmah iza Modrića mu je došao Iker Casillas, kojeg je stavio na osmo mjesto, a uskoro je i Andresa Iniestu stavio na deveto iako je imao puno slobodnih boljih pozicija. Na kraju je Aaron Wan-Bissaka završio ispred obojice, a fanovi se pitaju je li Cafu uopće shvatio pravila igre.

Konačna Cafuova lista:

1. David Villa

2. Luka Modrić

3. Cristiano Ronaldo

4. Robin Van Persie

5. Javier Zanetti

6. Abedi Pele

7. Aaron Wan-Bissaka

8. Iker Casillas

9. Andres Iniesta

10. Marc-Andre Ter Stegen

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.