Call of Duty World League 2017/2018 - ogroman nagradni fond i hrpa natjecanja

 Foto: Activision

Brojni fanovi Call of Duty esporta željno očekuju izlazak posljednje igre franšize, Call of Duty: WWII s kojom će započeti nova sezone World League. Objavljen je raspored natjecanja, a osim nove strukture iduća sezona bit će i najbogatija u povijesti tog esporta.

Call of Duty WW2 izgleda spektakularno, ovo bi mogla biti najbolja pucačina svih vremena!
 
Samim izlaskom igre, 3. studenog, službeno će početi i nova sezona s GameBattles pro ljestvicom, na kojoj će igrači moći sakupljati ograničeni broj bodova dnevno, na temelju kojih će se određivati koji će timovi biti nositelji na turnirima. 
 
Vraćaju se i MLG 2K turniri koji će igračima pružiti dodatnu mogućnost osvajanja pro bodova, a prvi će se održati već 12. studenog, samo devet dana nakon izlaska igre. 
 
Evo kako izgleda Call of Duty WW2 multiplayer
 
Prvi veliki internacionalni event bit će CSL Dallas Open sredinom prosinca, a nakon njega će uslijediti CWL New Orleans Open u siječnju te CWL Atlanta Open u ožujku. Svaki turnir uključivat će nagradni fond od 200 tisuća dolara. Tijekom sezone objavit će se datumi i mjesta održavanja još triju takvih događaja. 
 
Foto: Activision 
 
CWL Pro League se vraća 23. siječnja, a u njemu će se natjecati 16 najboljih ekipa na svijetu, deset iz Amerike, pet iz Europe i jedna iz regije Azija-Pacifik. Timovi će se natjecati u dvije divizije te u dvije faze natjecanja, kao što je to bio slučaj prošle godine. Prijenos mečeva moći ćete pratiti utorkom, srijedom i četvrtkom za vrijeme trajanja natjecanja iduće godine. 
 
Prva faza CWL Pro League završit će doigravanjem planiranim za 6. do 8. travnja, a druga faza počet će 3. svibnja i trajat će sve do kraja srpnja. Na kraju svake regularne sezone bit će podijeljeno 200 tisuća dolara, dok će doigravanje svake faze uključivati dodatnih 500 tisuća dolara. 
 
Najveći i najvažniji turnir, 2018 CWL Championship, na kojem će se natjecati 32 najbolje ekipe na svijetu, održat će se u kolovozu s nagradnim fondom od 1,5 milijuna dolara.  Bit će ovo izuzetno aktivna i bogata sezona za sve ljubitelje CoD esporta. 
 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.