Cantona: Ronaldo, shvati, nemaš 25 godina, nego 38

Foto: Profimedia, EPA-EFE

CRISTIANO RONALDO trebao bi sljedeće nedjelje debitirati za Al Nassr u prvenstvenoj utakmici protiv Al Ettifaqa. Portugalac je propustio prve dvije utakmice za svoj klub zbog suspenzije koju je imao još iz Manchester Uniteda, ali bi sljedećeg tjedna trebao igrati.

Ronaldo, koji će sljedećeg mjeseca napuniti 38 godina, odlučio je karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji zbog čega je bio na udaru kritika brojnih svojih navijača i analitičara koji smatraju da je to tužan kraj jedne velike karijere. Kritikama se pridružio i Eric Cantona koji je Ronaldu poručio da više nije mlad.

"Postoje dvije vrste igrača na zalasku karijere. Oni koji žele igrati svaku utakmicu jer misle da imaju 25 godina i puni su sebe i oni koji shvaćaju da više nemaju 25 godina i da su tu da pomognu mladim igračima. Znaju da neće igrati svaku utakmicu, nije ih briga, ali će pomoći klincima. To su zdravi ljudi", rekao je Cantona i nastavio:

"Ja sam se umirovio s 30 godina i ne znam kakav bih bio, a sad je naišao onaj koji želi igrati do 40. i misli da mora igrati. Giggs i Maldini su bez imalo egocentričnosti pomagali mladim igračima pred kraj karijere, a danas to radi i Ibrahimović. Ronaldo ne razumije da ima već 38 godina i da mora biti svjestan da neće igrati svaku utakmicu, a ne se zbog toga ljutiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.