Carević: Bio bi alibi sad da kažem da mi treba vremena. Nitko nema vremena

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

VARAŽDIN je pobijedio Goricu 2:1 u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a. Dmitar Mitrovski i Luka Mamić zabili su za Varaždin, a za Goricu je pogodio Marko Kolar. Bio je ovo debi Marija Carevića na klupi Gorice. Bivši trener Šibenika stigao je u Turopolje u reprezentativnoj stanci. No otvorio je svoj mandat porazom.

"Čestitam Varaždinu na zasluženoj pobjedi. Bili su bolji u prvom poluvremenu, a mi smo u drugom preokrenuli ritam utakmice. Zabili smo u pravom trenu taj gol. Nismo imali snage ni kvalitete za preokret. Nedostaje nam tijela, ne možemo istrpjeti duele. Ali vjerujem u ovu momčad da će napredovati.

To su sve alibi priče, da ja sad kažem da mi treba vremena. U nogometu nema vremena. na meni je da podignem ekipu. Nadam se da će nam se vratiti Pršir, imali smo i nesreću da nam se Ćaić ozlijedio na zagijavanju i otpao. No to su sve alibiji. Teško mi je reći koliko ova momad može.

Mi imamo vrhunske playmakere, ali nedostaju nam igrači za destrukciju, moramo raditi na tome da budemo konkretni. Moramo biti bezobrazniji u toj zadnjoj trećini jer imamo kontrolu. Igrao sam protiv Istre prije dva tjedna. Oni su fizikalci koji su jaki u duelima. Moramo se pripremiti i vjerujem da ćemo izvući pozitivan rezultat", rekao je Carević nakon utakmice za Max Sport televiziju.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.