Carević će u utorak voditi prvi trening u novom klubu iz SHNL-a

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MARIO CAREVIĆ (42) u četvrtak je sporazumnim raskidom ugovora napustio klupu Šibenika. Momčad je preuzeo u ljeto prošle godine te u prvoj sezoni na Šubićevcu osvojio SuperSport Prvu NL i vratio Šibenik u SHNL. Odlično je počeo i aktualnu sezonu među elitom s obzirom na to da je pobijedio u tri od prve četiri utakmice. Šibenčani se sada, nakon četvrtine prvenstva, nalaze na petome mjestu s 11 bodova.

Kao što smo pisali, Carević neće dugo biti bez posla. Naime, gotovo će sigurno postati trener Gorice, koja je ranije ovoga tjedna otpustila Rajka Vidovića (49). Kako je potvrđeno Indexu, Carević bi prvi trening u Velikoj Gorici trebao voditi u utorak, nakon dva slobodna dana koja će nogometaši hrvatskog prvoligaša dobiti poslije subotnje prijateljske utakmice s Domžalama.

Podsjetimo, Gorica je objavila da će momčad nakon odlaska Vidovića privremeno voditi Mensur Mujdža (40), dok je kondicijski trener Dino Bušljeta napustio klub.

Debitirat će protiv Varaždina?

Carević je tijekom igračke karijere kao središnji veznjak nastupao za Hajduk, Al-Ittihad, Stuttgart, Lokeren, Kortrijk, Maccabi Petah Tikvu i Krku. Kao trener bio je pomoćnik u Hrvatskom dragovoljcu i mladoj hrvatskoj reprezentaciji, a samostalno je vodio Rudeš, Varaždin, Krku i Šibenik.

Goricu bi trebao preuzeti dok se ona nalazi na osmome mjestu s osam bodova, tri više od posljednjeg Slaven Belupa. Sjedne li idući tjedan na klupu, prvi službeni susret imat će na gostovanju u Varaždinu u sklopu desetog kola SuperSport HNL-a.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.