Carević: Nećemo puno slaviti, čeka nas borba za svaki bod

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

GORICA je u zadnjoj utakmici 11. kola SuperSport HNL-a pobijedila Istru s 1:0. Jedini pogodak u utakmici zabio je u 84. minuti Martin Šlogar. Bila je ovo prva pobjeda novog trenera Gorice Marija Carevića i prekid niza od tri utakmice bez poraza za Istru. Utakmicu su komentirali treneri Gorice i Istre Mario Carević i Paolo Tramezzani.

Carević: Ovo nam je poticaj za dalje

"Igrali smo protiv fizički vrlo jake momčadi, najagresivnije u ligi, jako su dobri u presingu. Jako mi je drago zbog ovih momaka da smo pobijedili. A dalje nas čeka borba za svaki bod. Ovo nam je poticaj za dalje. Kad smo dali gol, kao da je mojim igračima pao kamen sa srca.

Pajo (Pajaziti, op.a.) je stvarno bitan igrač za nas. On je vrhunski u kreaciji. Ali netko će drugi dobiti priliku. Šlogara sam ubacio jer smo morali osvježiti ekipu. Drago mi je zbog njega. Moramo dizati fizičku spremu i moramo biti aktivniji u bloku i brži u nalaženju igrača.

Dobro je kad se pobijedi, ali ne smijemo poletjeti. Osijek je kvalitetna ekipa, ali mi ćemo se odmoriti i pripremiti. Nadam se da ćemo kod njih uzeti neke bodove. Nećemo puno slaviti, čeka nas borba za svaki bod", rekao je Carević.

Tramezzani: Ne mogu ništa prigovoriti svojim igračima

"Igrali smo dobro i agresivno 70 minuta. Stvarali smo prilike. Ne mogu ništa prigovoriti svojim igračima. Za tri dana imamo Kup, a onda utakmicu protiv Rijeke. Vjerujemo u ono što radimo i nadamo se da ćemo uzeti još puno bodova. Kup nam je bitan, utakmica kao svaka druga."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.