Carević: U nogometu nema laganja

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ŠIBENIK i Istra u petak u 18 sati na stadionu Šubićevac igraju utakmicu osmoga kola SuperSport HNL-a. Šibenčani su se vratili u najviši rang domaćeg nogometa i trenutno se nalaze na petome mjestu s deset bodova. Istra je zasad sedma sa sedam bodova. Trener Šibenika Mario Carević najavio je utakmicu s Puljanima.

"Ne bih stvarao dodatan imperativ i govorio kako je Istra prekretnica. Volio bih da smo svi skupa malo realniji u procjenama. Ljuti me podcjenjivanje osvojenog boda protiv Varaždina na Šubićevcu, kao da se zaboravlja da je taj Varaždin dosad primio samo dva gola, i to oba protiv Hajduka", rekao je Carević, čija je momčad dosad pobijedila Osijek, Slaven Belupo i Lokomotivu, remizirala s Varaždinom te izgubila od Dinama, Gorice i Rijeke.

"U nogometu nema laganja"

"Kao klub imamo cilj i dugoročni plan. U nogometu nema laganja, tablica će na kraju pokazati našu vrijednost. Istina, moramo biti puno hrabriji, puniti protivnički kazneni prostor s kudikamo više igrača nego u prethodnim utakmicama, posebice kada igramo doma.

Na treninzima smo dosta radili na tim segmentima igre i vjerujem kako ćemo već protiv Istre pokazati određeni napredak i kako ćemo gledati konkretniji Šibenik", najavio je Carević, koji je sa Šibenikom prošle sezone osvojio drugu ligu i tako izborio ulazak u SHNL.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.