Carragher: Real je mislio da je kupio najboljeg na svijetu, a već ga je imao u ekipi

Foto: EPA

NAJATRAKTIVNIJA utakmica Lige prvaka u utorak bila je ona između prošlogodišnjih finalista Real Madrida i Borussije Dortmund. I ovaj put je uspješniji bio Real, iako je Dortmund vodio 2:0 na poluvremenu. Ipak, Real je stigao do preokreta i pobijedio čak 5:2, ponajviše zahvaljujući hat-tricku čudesnog Viniciusa. Luka Modrić za Real je igrao do 71. minute. Vinicius je za taj nastup dobio i čistu desetku prema Sofascoreu.

"Trener mi uvijek govori da mogu još više. Imam 24 godine i želim ovdje ostati zauvijek, želim puno dati ovoj ekipi koja je meni dala sve. Sretan sam da navijači pjevaju moje ime zbog Zlatne lopte, činjenica da mogu za njih zabijati golove je ostvarenje sna", rekao je Vinicius nakon utakmice.

Svojim nastupom oduševio je i Jamieja Carraghera, bivšeg nogometaša Liverpoola, a danas stručnog analitičara CBS-a. "U Realu su mislili da su kupili najboljeg igrača na svijetu, a zapravo su ga cijelo vrijeme imali u ekipi", rekao je Carragher nakon utakmice aludirajući na ljetošnji dolazak Kyliana Mbappea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.