Carragher rekao da je on najpodcjenjeniji igrač ikad. Pogledajte Henryjevu reakciju

Screenshot: X

VODITELJICA Kate Scott i bivši nogometaši Jamie Carragher, Thierry Henry i Micah Richards u srijedu su, kao i uvijek, za CBS Sports komentirali utakmice trećeg kola Lige prvaka. Nakon susreta u kojem je Liverpool golom Darwina Nuneza na gostovanju pobijedio RB Leipzig (0:1), CBS je pokazao statistiku igrača Liverpoola s najviše nastupa u elitnom klupskom natjecanju.

Listu predvodi upravo Carragher, nekadašnji branič s 91 nastupom za Liverpool u Ligi prvaka. Drugi je legendarni Steven Gerrard s 87 nastupa, a treći egipatski krilni napadač Mohamed Salah, koji trenutačno ima 69 nastupa, s tim da će ih ove sezone zabilježiti još nekoliko.

Richards, nekadašnji bočni branič Manchester Cityja i Engleske, rekao je da je taj podatak "stvarno legendaran", na što je Carragher dodao: "Zar ne? Mislim da sam najpodcjenjeniji nogometaš ikad." Richards je odgovorio: "Ne bih išao tako daleko", Scott se smijala, a Henry bio iznenađen Carragherovom izjavom.

Carragher je s Liverpoolom osvojio 11 trofeja

Carragher je cijelu klupsku karijeru kao stoper proveo u Liverpoolu i za njega, prema podacima Transfermarkta, odigrao 737 utakmica, u kojima je zabio četiri pogotka i asistirao za njih 20. Bio je kapetan engleskog velikana, s kojim je osvojio 11 trofeja, od kojih se ističe Liga prvaka iz 2005. godine. Skupio je 38 nastupa za reprezentaciju Engleske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.