VIDEO Novi trener Hajduka debitirao pobjedom: Evo što je poručio nakon drame u Vinkovcima

Foto: Screenshot YouTube

JOAN CARRILLO debitirao je pobjedom na klupi Hajduka, koji je preokretom u sudačkoj nadoknadi uspio svladati Cibaliju s 2:1, golovima Marca Futacsa, u 19. kolu Prve HNL. 

"Sretan sam zbog zajedništva, zbog radosti nakon golova, dišemo kao momčad i to je ono što sam vidio i na treninzima. To je dobar put za dalje. Najvažnija mi je radost igrača kad su preokrenuli, atmosfera s treninga. Zahvaljujem navijačima, znao sam da su vjerni, Ali nisam znao da će ih ovoliko doći, užitak je osjećati se kao kod kuće, hvala im na tome, a mi ćemo se dalje truditi svim srcem", rekao je Carrillo.

Cibalia je vodila do 90. minute, no španjolski trener je vjerovao do kraja...

"Unatoč tome što je Cibalia vodila do samog kraja pomislio sam da nije gotovo, mislio sam da ima još vremena. Nikad se ne treba predati. Imali smo posjed lopte 70 posto, neke šanse i vjerovao sam do kraja. Mi smo znali da će biti teška utakmica. Neke stvari vidim i nisam zadovoljan u igri, no ipak smo imali posjed lopte. Nismo kreirali puno, ali htjeli smo igrati, kontrolirati utakmicu", kazao je trener Hajduka, koji je kratko govorio o Futacsu, Hamzi i Jeffersonu koji će zbog kartona propustiti derbi s Dinamom.
 
"Ako mislim na to, gubit ću vrijeme. neću razmišljati o njima kojih nema. Mislit ću na one koje imam".

Sesar: Drugo isključenje bilo je pretjerano
 
Cibalia je igrala s dva igrača manje i najavila je žalbu na suđenje...
 
"Što reći nakon ovog završetka... Drugo isključenje nas je poremetilo. Prvo je i bilo, a drugo je pretjerano. Bez dvojice bilo je pitanje vremena kad ćemo primiti gol. Šimunac je dobio opravdano drugi žuti, možda je bio prije prekršaj na njemu, ali Filipović, bio je start na loptu i mislim da ga nije zaslužio. Ali, ako budemo ovako srčano igrali, čeka nas svjetlija budućnost", zaključio je trener Siniša Sesar.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.