Cassano: Cristiano Ronaldo ne zna igrati nogomet

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO (39) jedini je igrač u povijesti nogometa koji je prešao brojku od 900 golova u službenim utakmicama. Osvojio je Europsko prvenstvo, pet Zlatnih lopti, tri FIFA-ine nagrade The Best, pet Liga prvaka te je s Lionelom Messijem obilježio cijelu jednu nogometnu eru.

Nije to ipak dovoljno nekadašnjem igraču Reala i Rome Antoniju Cassanu da ga prizna kao dobrog nogometaša. Nekadašnji talijanski reprezentativac (42) gostovao je u podcastu Viva El Futbol i komentirao Ronaldovu igru: "Cristiano Ronaldo ne zna igrati nogomet. Može on zabiti 3000 golova, j*be mi se... Higuain, Aguero, Benzema, Lewandowski, Ibrahimović i Suarez znaju kako se može razigrati s ostatkom ekipe. Znaju igrati, a Ronaldu je jedina okupacija zabiti gol."

Cassano je u nogometnoj mirovini od 2017. godine. Počeo je karijeru u Bariju, a proslavio se igrajući za Romu. Prešao je 2005. godine u Real, ali nije tamo briljirao. Zabio je tek četiri pogotka i karijera mu je od tog trena krenula nizbrdo. Igrao je, doduše, još za Milan, Sampdoriju, Inter i Parmu, no nigdje tako dobro kao u Romi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.