Cassano u ratu s Ronaldovom obitelji. Sestra Portugalca: Reći ću vam jednu stvar

Foto: Profimedia

NEKADAŠNJI igrač Rome, Milana, Intera i Real Madrida Antonio Cassano, poznat po svojim direktnim i kontroverznim izjavama, nedavno je kritizirao Cristiana Ronalda. Portugalac je jedini igrač u povijesti nogometa koji je prešao brojku od 900 golova u službenim utakmicama, no takvo što nije smetalo Cassanu da donese zaključak da "Ronaldo ne zna igrati nogomet".

Nekadašnji talijanski reprezentativac (42) gostovao je u podcastu Viva el Futbol i komentirao Ronaldovu igru: "Cristiano Ronaldo ne zna igrati nogomet. Može on zabiti 3000 golova, j*be mi se... Higuain, Aguero, Benzema, Lewandowski, Ibrahimović i Suarez znaju kako se može razigrati s ostatkom ekipe. Znaju igrati, a Ronaldu je jedina okupacija zabiti gol."

Ronaldova sestra: Zamislite samo kakav bi on bio da zna igrati

Ove Cassanove riječi naišle su na zgražanje mnogih, a među njima je i Ronaldova sestra Elma Aveiro. Što misli o Cassanu, a što o svom bratu otkrila je na Instagramu.

"Ne znam tog jadnika i nije me briga za njega. Kažu mi da je bio nogometaš, mislim da griješe. Bio je skupljač lopti. Ali reći ću vam jednu stvar. Ako Cristiano ne zna igrati, a zabio je 900 golova, zamislite samo kakav bi bio da zna igrati", poručila je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.