Cassano: Upozorio sam Spallettija, ali uvijek ću biti uz njega. On je genijalac

Foto: EPA

UMIROVLJENI napadač Antonio Cassano (41) komentirao je ispadanje Italije s Europskog prvenstva. Podsjetimo, Talijani su u grupnoj fazi pobijedili Albaniju (2:1), izgubili od Španjolske (0:1) i odigrali neriješeno s Hrvatskom (1:1), s time da su se protiv momčadi Zlatka Dalića spasili golom Mattije Zaccagnija u 95. minuti. Hrvatska je time ispala s turnira, a Italija prošla u osminu finala, gdje ju je nadigrala Švicarska (0:2).

"Reprezentacija je bila sranje, to je stvarnost. Nemamo osobnost, kvalitetu, ideju, muda, ništa. Izbornik nije mogao napraviti više od ovoga", rekao je Cassano za platformu Viva le Futbol. Bivši napadač Real Madrida, Milana i Intera poznat je po direktnim i kontroverznim izjavama otkako je 2018. završio igračku karijeru.

"Upozorio sam izbornika da je reprezentacija jako loša i da je ona zapravo vrući krumpir"

U ovom slučaju branio je talijanskog izbornika Luciana Spallettija, a kritizirao igrače. "Upozorio sam izbornika da je reprezentacija jako loša i da je ona zapravo vrući krumpir. Ali uvijek ću biti uz njega jer je on genijalac. U Italiji samo špekuliraju umjesto da igraju, a imamo genijalca na klupi", smatra Cassano, koji je za talijansku reprezentaciju zabio deset golova u 39 nastupa.

Na kraju je napao i talijanske medije. "Najveća sramota su uvrede nekih medija. Odvratno je i skandalozno to što im je dopušteno vrijeđati igrače i trenera s naslovima. Trebali bi se sramiti", zaključio je Cassano.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.