Čavlina branio prvi put od kolovoza, navijači Osijeka : Ne treba biti ni na klupi

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

OSIJEK je uz puno muke prošao u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog kupa. Na gostovanju u Velikoj kod četvrtoligaša Slavonije iz Požege pobijedio je 2:1, ali je gubio sve do 84. minute. Dvama brzim golovima momčad Federica Coppitellija ipak je uspjela kreirati preokret i izboriti mjesto među najboljih osam.

Prvi put još od 25. kolovoza u početnoj postavi Osijeka našao se Nikola Čavlina, posuđeni vratar Dinama i kapetan hrvatske U-21 reprezentacije.

Čavlina nije dobro branio u uvodu sezone te je završio na klupi, a potom se požalio da mu ne odgovara način treniranja u Osijeku. Time se dodatno udaljio od povratka u prvu postavu te su iz Osijeka najavili da će Čavlina u zimskom prijelaznom roku biti vraćen Dinamu.

Navijači Osijeka se bune jer Čavlina brani

Brojne navijače Osijeka razljutila je činjenica da je Čavlina kod Slavonije branio ispred Marka Malenice te su to nezadovoljstvo izrazili u komentarima na Facebook stranici kluba. Izdvojili smo samo neke od komentara.

"Zašto Čavlina na golu, zašto? Nakon one izjave ni na klupi ne treba biti."

"Osijek ima svoj interes da Čavlina brani, ali plašim se toga, mada on brani prvenstveno za sebe. Nadam se da mu je bitno da mu ne propadne cijela sezona."

"Šteta što ne brani Malenica, sretno dečki."

"Daj makni tog blesavog Čavlinu..."

"Čavlina? Prolaz pod velikim upitnikom."

Trener Coppitelli odlučio se za sljedeći sastav! 📋

Objavljuje NK OsijekUtorak, 22. listopada 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.