Čeferin: Poraz Dinama od Bayerna nije katastrofa

Foto: EPA

PREDSJEDNIK UEFA-e Aleksander Čeferin komentirao je težak poraz Dinama od Bayerna (9:2) u Ligi prvaka. "Prvo, to nije nikakva katastrofa, bilo je 3:2, moglo je biti i 3:3, to je nogomet. Nemojte zaboraviti da je Bayern dobio s 8:2 Barcelonu s Messijem i Suarezom i to ne u Münchenu, nego u Lisabonu. Dinamo je dobra ekipa za koju sam siguran da će pobijediti ne samo jednu ekipu u Ligi prvaka, rekao je Čeferin za HRT dok se nalazi u Rovinju na Weekend Media Festivalu.

Čeferin, inače Slovenac, govorio je i o Luki Modriću (39): "Luka je čudo, genetsko čudo, koliko traje njegova karijera je nevjerojatno. Cristiano Ronaldo je sličan tip, iako se on po meni bavi više sa sobom, a Luka je jednostavno takav igrač. On je skroman i odličan momak, jednom će morati prestati, ali zasad kako igra nema nikakvog razloga da prestane, on živi za nogomet i to je fantastično."

Čeferin je zadovoljan novim formatom europskih klupskih natjecanja

Poručio je i da je zadovoljan novim formatom europskih klupskih natjecanja, a koja sada imaju po 36 klubova te se svi nalaze u istoj skupini i igraju osam utakmica s različitim suparnicama, nakon kojih će uslijediti play-off.

"Mi smo super zadovoljni, ja i UEFA, i većina navijača je zadovoljna. Uvijek ima ljudi kritiziraju sve, pa tako i to, ali sistem će biti puno nepredvidljiviji i zanimljiviji, ima puno ekipa i jedva čekamo nastavak", zaključio je Čeferin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.