Chelsea se rješava 14 igrača. Englezi ih zovu "bombaški odred"

Foto: EPA

ENGLESKI nogometni klub Chelsea krenuo je u sezonu pobjedom protiv Wolverhamptona 6:2 te porazom od Manchester Cityja 0:2. Trener Enzo Maresca posložio je momčad te već najavio da će se igrati brz i okomit nogomet, no ima problem jer mu je roster pretrpan. Chelsea pod ugovorima ima čak 50 igrača, a Maresca je procijenio da mu ne treba njih 14, piše engleski Talk Sport. 

"Bombaški odred", kako ga nazivaju Englezi, sastoji se od sljedećih igrača: Romelu Lukaku, Kepa Arrizabalaga, Ben Chilwell, Raheem Sterling, Trevoh Chalobah, Đorđe Petrovic, Carney Chukwuemeka, David Datro Fofana, Armando Broja, Angelo Gabriel, Deivid Washington, Alex Matos, Harvey Vale i Lukas Bergstrom.

Tko će kamo?

Lukakuov transfer u Napoli blizu je realizacije, trebao bi otići iz Londona za 35 milijuna eura. Golman Kepa bio je na posudbi u Real Madridu prošle sezone, a vjerojatno će i ove, no u dosta slabiji klub - engleski Bournemouth. 

Veterani Ben Chilwell i Raheem Sterling mogli bi završiti u Manchester Unitedu. Stoper Trevoh Chalobah ponikao je u Chelseajevoj nogometnoj školi, ali Maresca ga je izostavio iz prvog sastava. Napadač Armando Broja vjerojatno će se priključiti Ipswichu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.