Chelseajeva zvijezda se potukla s igračem trećeligaša nakon dvije minute utakmice

Foto: Screenshot (Twitter)

CHELSEA i Wrexham odigrali su 2:2 u prijateljskoj utakmici. U ovom ogledu u drugoj minuti došlo je do žestokog okršaja Chelseajevog stopera Levija Colwilla (21) i Wrexhamovog kapetana Jamesa McCleana (35). Englez i Irac su se pokoškali u jednoj situaciji nešto dalje od centra akcije, a Colwill se McCleanu potom unio u lice.

Chelsea se spasio poraza od trećeligaša

Uhvatio ga je za dres, nakon čega je krenuo okršaj. Srećom, uključili su se i ostali suigrači, pa je spriječen veći incident. Chelsea je u vodstvo doveo Christopher Nkunku u 35. minuti. Luke Bolton pogodio je za 1:1, a Wrexham je poveo u 71. preko Jacka Marriotta. Chelseaja je poraza protiv trećeligaša spasio Lesley Ugochukwu u 82. minuti.

Colwill je napao legendu

Colwill je engleski defenzivac. Prema Transfermarktu, vrijedi 50 milijuna eura. Chelsea je prošle sezone završio šesti i igrat će u Konferencijskoj ligi. Trener momčadi od ove sezone je Enzo Maresca. James McClean je ofenzivac sa 103 utakmice za Irsku, za koju je zabio 11 golova. Još je igrao za Sunderland, Wigan, WBA i Stoke. U Wrexhamu je od 2023. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.