Chelseajevi vlasnici su u sukobu

Foto: EPA

VLASNICI Chelseaja u borbi su za prevlast u klubu koja je izašla na vidjelo. Britanski mediji pišu kako postoje dvije strane u ovom sukobu. Na jednoj je Todd Boehly, a na drugoj tvrtka Clearlake Capital, čiji su čelnici Behdad Eghbali i Jose Feliciano. Suradnja ovih dviju strana neće se moći nastaviti, to je očito. Boehly i Clearlake prepirci su oko vođenja kluba te je samo pitanje tko će koga isplatiti.

U interesu je svima da se ovo razriješi što prije. Sve je krenulo smjenom trenera Mauricia Pochettina na kraju prošle sezone. Boehly je htio da Argentinac ostane na klupi, dok su njegovi protivnici bili za smjenu. Na njegovo je mjesto stigao Enzo Maresca. Nitko od vlasnika kluba nije se oglasio po ovom pitanju u javnosti, no jest novi trener Maresca.

Momčad mora biti fokusirana na utakmicu

"Nemam problema razgovarati s vama o svemu", rekao je Maresca novinarima na konferenciji za medije. "U svakom slučaju, mislim da vlasnici znaju što trebaju raditi. Ako misle da moraju nešto reći u javnosti, neka kažu. Igračima sam rekao neka se fokusiraju na utakmicu", rekao je Maresca.

Utakmica o kojoj talijanski trener priča je ona protiv Bournemoutha u subotu od 21 sat. Chelsea nije najbolje ušao u sezonu. U tri kola ima po jedan poraz, pobjedu i remi, što mu je dovoljno tek za sredinu ljestvice.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.