Cibalia je opet na prodaju. Javio se zainteresirani kupac

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

HNK CIBALIA trenutno je šesta momčad SuperSport 1. NL. Ekipa Siniše Sesara ima tri pobjede, četiri remija i tri poraza. Teško je vjerovati da će se momčad iz Vinkovaca uspjeti uplesti u borbu za vrh i povratak u SuperSport 1. HNL, iz kojeg je ispala 2018. godine. Cibaliju su posljednjih godina snašle velike financijske poteškoće i klub se bori za preživljavanje, no uskoro bi se to moglo promijeniti.

Portal Vinkulja.hr piše kako je Cibalia na prodaju te da se javio zainteresirani kupac pismom namjere. Nije poznato o kome je riječ. Naime, vijest je to koja je zatekla gradske vijećnike neposredno pred početak današnje sjednice, a tim povodom i točka prodaje vinkovačkog ponosa našla se na dnevnom redu.

Već je bilo iskaza interesa u zadnjih pet godina te više natječaja za prodaju, no to se nikada nije ostvarilo. Ovih dana se može očekivati natječaj za prodaju, a zatim i nove vijesti o sudbini kultnog slavonskog kluba. Vinkovci su većinski vlasnik kluba, a Damir Mustapić je trenutni predsjednik.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.