Cibona prvo zahvalila treneru, a onda obrisala objavu: "Thomas privremeno odlazi"

Foto: Igor Soban/PIXSELL

PROTEKLIH se dana naveliko govorilo kako će se Cibona razići s trenerom Chrisom Thomasom, a danas je na trenutak izgledalo kao da se to zaista dogodilo. Naime, Cibona je na društvenim mrežama objavila Thomasovu fotografiju uz opis "Hvala, treneru!" te se činilo kao da je Amerikanac bivši.

Ipak, taj je status vrlo brzo obrisan, a onda je objavljen drugi, u kojem stoji: "Chris Thomas, zbog obiteljskih razloga, privremeno napušta Zagreb, a vođenje momčadi Pod tornjem preuzet će Bariša Krasić."

Chris Thomas, zbog obiteljskih razloga, privremeno napušta Zagreb, a vođenje momčadi "Pod Tornjem" preuzet će Bariša...

Objavljuje KK CibonaČetvrtak, 17. listopada 2024.

Iz te Cibonine objave dalo bi se zaključiti da će se Thomas vratiti u klub, ali nema nikakvih informacija kada bi se to moglo dogoditi, pa neki smatraju da se neće vraćati, nego da se još dogovaraju detalji raskida ugovora. I dok još nije jasno što će se dogoditi s Thomasom, jasno je da je klub napustio 30-godišnji playmaker Cat Barber, koji je trebao biti prvo ime momčadi.

Thomas je Cibonu u ABA ligi vodio u tri utakmice te je u njima upisao jednu pobjedu i dva poraza. Nakon drugog poraza, kod kuće od Krke, udruga navijača Mi smo Cibona pozvala je na Thomasovu smjenu, navodeći kako ih je i opsovao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.