City cijeloj obitelji otkazao ulaznice jer ih nisu nikad prije kupovali

Foto: Getty Images/Guliver Image

"STRAŠNO sam razočaran. Već 35 godina sam navijač Cityja kao i nekoliko članova moje obitelji, a osobito moj sin, koji se jako veselio odlasku na Etihad", rekao je Škot Derek Pettigrew, koji je još u rujnu kupio pet ulaznica za svoju obitelj za utakmicu Lige prvaka između Manchester Cityja i Celtica.

Organizirao je cijeli put, uplatio hotele i zrakoplovne karte, no prošlog tjedna City mu je e-mailom javio da su njegove ulaznice otkazane i da će mu vratiti 400 funti koliko ih je platio. U objašnjenju stoji da Derekovo ime nije prije zabilježeno u sustavu, odnosno da nije prije 25. kolovoza, otkad City koristi novi sustav evidencije kupaca, kupovao ulaznice za utakmice njihovog kluba.

Mjera je to koja je uvedena samo za utakmicu protiv Celtica, budući da su otkrili da je već nekoliko navijača Celtica na ovaj način pokušalo doći do karata među domaćim navijačima što bi moglo izazvati nerede. Celtic je dobio oko 3000 ulaznica za ovu utakmicu, no potražnja je puno veća, pa su se Cityjeve sigurnosne mjere prelomile na njihovom navijači.

Budući da je iz Škotske, sumnjalo se da je možda navijač Celtica.

"Jasno mi je da se drži do sigurnosti, ali ovo je ipak malo previše. Moj sin ima osam godina, lud je za Cityjem i kako sad da mu objasnim da ne može na utakmicu", rekao je Pettigrew i dodao kako će on, supruga i troje djece ipak doputovati u Manchester i pokušati ispred stadiona kupiti ulaznice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.