Ćorluka otkrio koje će promjene Hrvatska napraviti na poluvremenu i plan za Baturinu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija danas od 19 sati na riječkoj Rujevici igra protiv Sjeverne Makedonije prvu pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva, koje 14. lipnja počinje u Njemačkoj. Prijenos susreta bit će na Novoj TV. Podsjetimo, momčad izbornika Zlatka Dalića u subotu, 8. lipnja u 18:45 odradit će i susret protiv Portugala, koji će biti posljednja provjera pred turnir.

Pred utakmicu je izjavu dao Vedran Ćorluka, jedan od pomoćnika Zlatka Dalić, i odmah otkrio koje će promjene Hrvatska napraviti na poluvremenu utakmice. "Bit će sigurno puno promjena, mogu potvrditi da će Matea Kovačića već na poluvremenu zamijeniti Luka Sučić, a zamijenjen će biti i stoperski par. Isto tako, i u napadu ćemo mijenjati svu trojicu, ali vidjet ćemo još u kojoj minuti. Plan je da se naprave sve moguće zamjene, pa da vidimo sve što imamo na raspolaganju uoči ključnih utakmica", rekao je Ćorluka za Novu TV pa otkrio da Baturina kreće u ulozi koju inače ne igra u Dinamu: 

"To sigurno nije pozicija koju Martin igra u klubu, ali želimo ga vidjeti malo povučenijeg i s više defenzivnih zadataka. Želimo ga testirati u situacijama kad više ima loptu u nogama pa da ga vidimo na toj poziciji gdje nemamo previše opcija."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.