Cro Cop: Borbu sa Sanchezom sam umalo otkazao

PO SLIJETANJU na Pleso, Mirko Filipović bio je vidno zadovoljan te je u društvu svojih najmilijih bio spreman i za raznorazne novinarske zahtjeve.

Cro Cop je otkrio kako su mu pripreme za meč sa Sanchezom bile najteže u životu, zbog čega je i sam meč okarakterizirao sličnim.

"Stvarno sam iznimno naporno trenirao za ovu borbu, tako da sam osjećao bol u gotovo cijelom tijelu. Ozlijedio sam potkoljenicu, nožni palac, a imao sam i velikih problema sa svim zglobovima. Sve me to iznimno smetalo, odnosno bolje rečeno, dekoncentriralo. Moram vam priznati da sam iz spomenutih razloga jedno vrijeme razmišljao o otkazivanju borbe s Sanchezom. Srećom, to nisam napravio." - prokomentirao je Mirko Filipović.

Na pitanje kako se osjećao u kavezu, umjesto u ringu, on odvraća: "Ma, sasvim neobično. Kavez je ogroman pa protivnik može bježati koliko zaželi. Inače, sasvim lijepo iskustvo. Pravila su nešto drugačija, a publika mnogo bučnija i žešća, što i nije loše."

Pitali smo Filipovića kako se snalazio s novim pravilima.

"Pa da vam iskreno kažem, sjetio sam se u zadnji čas kad sam ga srušio na pod da ga ne smijem tući koljenima dok je podu." - dodao je Filipović.

Ono što je možda pojedinim gledateljima, koji su gledali prijenos Mirkove borbe, bilo nejasno jest, zašto je pri njegovu ulasku u kavez svirala PRIDE-ova himna, umjesto dosadašnjih "Wild boysa" ili pak "Dođi u Vinkovce".

"Gledajte, ja sam odlučio da svira PRIDE-ova himna, a ne organizatori UFC, kao što neki misle. Međutim razloge ću zadržati za sebe." - napominje Mirko u razgovoru za Index.

Iz njegovih usta doznali smo i informaciju da očekuje sljedeću borbu za dva mjeseca i to u Manchesteru, a ne Londonu, kao što je to bilo objavljeno, nakon čega će najvjerojatnije dobiti šansu boriti se za naslov prvaka.

V.B.
Foto: M.P.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.