Cucurella napravio show. Rekao Španjolcima da rade djecu pa pjevao o sebi i Haalandu

Foto: Screenshot/X

ŠPANJOLSKA je četvrti put u povijesti postala prvak Europe. Španjolci su u finalu Europskog prvenstva igranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu s 2:1 pobijedili Englesku. Strijelci za Furiju bili su Nico Williams u 47. i Mikel Oyarzabal u 87. minuti. Za Englesku je zabio Cole Palmer u 73. minuti.

Nakon pobjede u finalu, branič Španjolske Marc Cucurella (25) je hit dana. Prvo je odgovorio Garyju Nevilleu (49) koji je ranije komentirao da Španjolska zbog Cucurelle ne može osvojiti Euro. Cucurella je nakon finala Eura na društvenim mrežama podijelio Nevilleovu izjavu te mu odgovorio: "Otišli smo do kraja, Gary. Hvala na podršci."

Momčad izbornika Luisa de la Fuentea završila je turnir sa sedam pobjeda u jednako toliko susreta, a Cucurella nije nastupio samo protiv Albanije u trećem kolu grupne faze, kada je Španjolska već bila osigurala prolazak u osminu finala i kada je izbornik Španjolske na teren poslao potpuno izmiješan sastav.

"Nadam se da će stopa rađanja porasti za devet mjeseci"

Branič Chelsea je bio izvrsno raspoložen pa je nakon utakmice izjavio: "Nadam se da će stopa rađanja porasti za devet mjeseci jer je vrlo niska u Španjolskoj. Ne znam ima li Yamal ispite sutra, ali ako mu tata dopusti, može se zabavljati s nama." Snimljen je i kako na slavlju reprezentacije u hotelu na mikrofon pjeva pjesmicu: “Cucurella jede paellu, Cucurella pije Estrellu, Haaland drhti kad Cucurella dolazi.”

Cucurella je prošao Barceloninu akademiju, bio na posudbama u Eibaru i Getafeu, koji ga je 2020. kupio za 11.8 milijuna eura. Brighton ga je godinu dana kasnije platio 18 milijuna eura, a Chelsea je 2022. dao 65.3 milijuna eura. Ugovor s londonskim klubom vrijedi mu još četiri godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.