Čudo iz Kustošije prelazi u Inter? Evo što talijanski prvak nudi

Foto: Profimedia

MIKAYIL FAYE trebao bi u ovom prijelaznom roku napustiti Barcelonu. Španjolski klub ima gužvu na stoperskim pozicijama i potrebu za punjenjem blagajne, a 20-godišnji senegalski reprezentativac trebao bi riješiti dio tih problema. "Čudo iz Kustošije", kako su ga nazvali engleski mediji nakon transfera iz hrvatskog kluba u Barcu, nije još zaigralo za prvu Barceloninu momčad. Iako su postojale naznake da joj se približio, pa je i sjedio na klupi za pričuve u nekim susretima, službene minute nije dobio.

Nastupao je za Barcinu drugu momčad i kroz 34 utakmice se isticao dobrim reakcijama u obrani, a stigao je i postići četiri gola. To mu nije dovoljno za najjači Barcelonin kadar, ali bilo je dovoljno da se drugi klubovi počnu raspitivati za njega. Španjolski mediji pisali su o ponudi Porta i Rennesa, a sad pišu i o interesu Intera.

Talijanski prvak navodno je spreman približiti se Barceloninim traženjima. Katalonci žele 15 milijuna eura, a Inter to navodno i nudi uračunaju li se fiksni dio i mogući bonusi. Inter Fayea želi dovesti na posudbu s obvezom kupnje. Senegalac je pod ugovorom s Barcelonom do kraja sezone 2026./27.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.