Dalić: Čitao sam svašta o golmanima, ali nisam htio komentirati

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NAKON utakmice Hrvatske i Poljske u Ligi nacija potegnuli smo pitanje golmana i njihove hijerarhije u momčadi Zlatka Dalića. Dominik Livaković dobio je izravni crveni karton i neće ga biti u sljedeće dvije utakmice. Umjesto njega je, pomalo iznenađujuće, na gol stao Nediljko Labrović.

Takav Dalićev odabir nije bio u potpunosti jasan jer je Labrović inicijalno bio na pretpozivu. Momčadi se priključio tek kad je Dominik Kotarski otpao zbog ozljede. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon jučerašnje utakmice objasnio je po kojem se sistemu rotiraju golmani u reprezentaciji.

"Imamo tri sjajna vratara uz Livakovića - Labrovića, Ivušića i Kotarskog. Čitao sam svašta o golmanima, ali nisam to želio komentirati. Dogovor stručnog stožera i njih jest da im rotiramo pozive. Svako okupljanje propušta jedan od njih, a dvojicu zovemo", rekao je Dalić za Novu TV.

Slijede utakmice sa Škotskom i Portugalom

Hrvatska je propustila osigurati plasman u četvrtfinale Lige nacija, ali je ostala na drugom mjestu na tablici s tri boda više od Poljske i tri manje od Portugala. Izabranike Zlatka Dalića u studenom očekuju još domaća utakmica s Portugalom i gostujuća sa Škotskom. Još se ne zna tko će biti hrvatska "jedinica" u te dvije utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.