Slaven - Hajduk 0:0

Dambrauskas: Engleski niželigaši bi bili ponosni na ovu utakmicu

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HAJDUK je na gostovanju kod Slaven Belupa u 32. kolu HNL-a remizirao 0:0 i ostao bez dva važna boda u borbi za naslov. Utakmicu je na konferenciji za medije prokomentirao Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

Dambrauskas: Izostanci nisu krivi što nismo pobijedili

"Naravno da nismo zadovoljni. Osjećamo se kao da smo izgubili. Trebaju nam tri boda. Nemam zamjerki igračima. Odigrali smo tri utakmice ovaj tjedan u kojima smo morali pobijediti. Prve dvije i jesmo dobili, ali nismo uspjeli na zadnjoj prepreci. Nismo imali dovoljno energije, entuzijazma. U ovakvoj utakmici bi jedan gol bio dovoljan, no, nažalost, nismo došli do njega", započeo je Dambrauskas.

"Dobro smo predvidjeli kako će Slaven igrati. U prvom poluvremenu je lopta stalno bila u zraku, ekipe iz nižih engleskih liga bi bile ponosne na ovu utakmicu. Bila je to samo borba, borba i borba", dodao je.

"Neki igrači su bili suspendirani, a neki ozlijeđeni, no to nije izlika. Mi smo došli pobijediti, a izostanci nisu krivi što to nismo uspjeli. Nismo pronašli završni udarac kad smo stvarali prilike. Danas je bio jedan od onih dana kad pogodite stativu, a lopta ne uđe u gol, nego se odbije van", zaključio je trener Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.