Danas se igra najveći derbi hrvatskog nogometa. Evo gdje ga možete gledati

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama i Hajduk igrat će večeras od 20 sati na stadionu u Maksimiru utakmicu 6. kola SuperSport HNL-a. Najveći derbi hrvatskog nogometa Dinamo dočekuje kao vodeća, a Hajduk kao trećeplasirana momčad prvenstva. Utakmica se igra uz prijenos na kanalu MAXSport 1. 

Hrvatsko prvenstvo nastavlja se nakon dvotjedne pauze uvjetovane nastupima reprezentacija, a odmah na startu nastavka slijedi utakmica koja privlači najviše pažnje. Bit će ovo prvi međusobni ogled ovih dviju momčadi još od početka travnja kad je Dinamo u susretu polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa pobijedio Hajduk 1:0 i plasirao se u finale natjecanja.

Treneri najavili derbi

"Znamo da nas čeka zahtjevna utakmica, jer nijedna nije bila lagana, bilo u Maksimiru ili na Poljudu. Obje će momčadi pružiti svoj maksimum. Pred nama je utakmica u kojoj je posve svejedno tko je u kakvom stanju, u kakvoj formi, koji je na ljestvici, utakmica je to za prestiž, veliko je rivalstvo, ali i veliki respekt obiju momčadi", najavio je susret Dinamov trener Sergej Jakirović.

"Igramo protiv kluba koji je navikao na ovakve utakmice. Oni ih igraju stalno, a mi moramo biti veliki Hajduk. Idemo u Zagreb napraviti dobar rezultat. Mi smo već ove sezone pokazali da možemo odigrati velike utakmice. Preostaje nam doliti još malo benzina, otići u Zagreb, dati sve od sebe i odigrati kako najbolje možemo", istaknuo je Hajdukov trener Gennaro Gattuso.

Glavni sudac derbija je Igor Pajač.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.