Delač razočaran poslije poraza: Francuzima smo poklonili finale

UNATOČ porazu u polufinalu od Francuza, vratar hrvatske nogometne U-19 reprezentacije Matej Delač smatra kako Hrvatska nije razočarala, već je nadmašila sva očekivanja.

Smatra Delač kako je Francuska zaista dobra momčad, ali je istovremeno jako razočaran jer u samoj utakmici nisu pokazali da su bolji, već im je Hrvatska poklonila finale.

Generalnim nastupom Hrvatske Delač je zadovoljan, kao i svojim:

"Zadovoljan sam svojim nastupima iako uvijek može bolje. Prije samog prvenstva, da nam je netko ponudio polufinale, objeručke bismo ga prihvatili", smatra Matej.

Delač je prokomentirao i skorašnji finale između Francuske i Španjolske, obje reprezentacije koje su pobijedile Hrvatsku identičnim 2:1 rezultatom unatoč našem vodstvu.

"Francuska ima prednost jer igra na domaćem terenu, ali mislim da je Španjolska bolja. Igraju kao Barcelona, osobno obožavam taj stil."

Europsko prvenstvo, kaže, ostat će mu u lijepom sjećanju, posebno utakmice protiv Španjolske i Portugala. Nakon Eura, Delača očekuju novi izazovi.

"Moja karijera ide uzlaznom putanjom. Do kraja ove sezone branit ću za Inter iz Zaprešića, u kolovozu sljedeće godine odlazim u Chelsea kod svog idola Petra Čecha, zatim je tu i U-20 Svjetsko prvenstvo. Za sada ide sve po planu, što će dalje biti, vidjet ćemo", zaključio je Delač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.