Delije zamjeraju Partizanu jer je ugostio Kukoča i Rađu. Pogledajte njihovu poruku

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

CRVENA ZVEZDA pobijedila je Partizan na gostovanju u Humskoj 0:4. Aktualni prvaci Srbije i sudionici Lige prvaka opravdali su status velikog favorita u 174. "večitom derbiju". Junak susreta bio je Cherif Ndiaye, koji je za Zvezdu zabio tri pogotka. Još jedan pogodak zabio je Silas Katompa Mvumpa.

Delije, najžešći navijači Crvene zvezde, podigli su transparent na kojem je pisalo "Šta sjever treba da viče, govori nam debil što Dinu Rađi kliče". Kritika je ovo čelništvu Partizana, koje je na košarkaškoj utakmici Eurolige ugostilo velikane hrvatske košarke Dina Rađu i Tonija Kukoča. 

Krajem ožujka ove godine Kukoč i Rađa bili su gosti na utakmici Partizana i Olympiakosa. Hrvatski košarkaški velikani dočekani su velikim pljeskom, ali to je izazvalo pobunu Grobara odmah u sljedećoj utakmici. 

Zvezda lagano pobijedila u derbiju

U utakmici u kojoj napetosti gotovo i nije bilo Crvena zvezda je nastavila dominirati srpskom ligom. S utakmicom manje je na prvom mjestu s 22 boda. Ove sezone ima sedam pobjeda i samo jedan remi. Partizan je nastavio igrati loše, kao i prošle sezone. U ovu je krenuo s tri pobjede i po dva poraza i remija. Na devetom je mjestu s dvije utakmice manje.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.