Derbi je pomaknut, a Hajduk je sad saznao i kad će igrati kup utakmicu. Evo termina

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

NAKON što je saznao da derbi na Maksimiru protiv Dinama u sklopu 6. kola SuperSport HNL-a neće igrati u subotu, već u petak, 13. rujna, Hajduk je saznao i kad će zaigrati u odgođenoj utakmici šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv NK Bilogore 91.

Ta se utakmica trebala igrati 11. rujna u Grubišnom Polju, a odgođena je za 17. rujna. Protiv momčadi koja se natječe u Trećoj NL Sjever tog će utorka Hajduk započeti utakmicu u 16:30. NK Bilogora 91 je u prethodnoj fazi pobijedila Zagoru iz Unešića.

Bilogora 91: Dolaze Rakitić, Livaja, Gattuso

Bilogora 91 je, kad je saznala tko joj je protivnik, utakmicu najavila ovako: "Na našem stadionu će istrčati nogometne legende poput Ivana Rakitića, osvajača Lige prvaka i srebra iz Rusije 2018. godine, Marka Livaje, osvajača brončane medalje na SP u Kataru, a sve će to pomno pratiti s klupe višestruki osvajač Lige prvaka s Milanom i zlatni reprezentativac Italije iz 2006. godine u Njemačkoj Gennaro Gattuso."

Hajduk kup utakmicu dočekuje kao treća momčad prvenstva, s dva boda manje od vodećeg Dinama i bodovno izjednačena s drugoplasiranom Rijekom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.