Di Marzio: Modrić je već potpisao s Realom. Ljubavna priča se nastavlja

Foto: EPA

REAL MADRID i Borussia Dortmund od 21 sat na stadion Wembley u Londonu igraju finale Lige prvaka. Luka Modrić (38) nije u početnom sastavu madridskog kluba, što nije neočekivano s obzirom na to da je ove sezone češće kretao s klupe nego od prve minute jer su njegovo mjesto zauzele nove, mlađe zvijezde.

Unatoč tome što je na pragu 39. rođendana te mu ugovor istječe 30. lipnja, Modrić će gotovo sigurno produljiti suradnju na još jednu sezonu. Objavili su to brojni mediji, a par sati uoči finala Lige prvaka isto je učinio talijanski insajder Gianluca Di Marzio. Napisao je da se "ljubavna priča nastavlja nakon 12 godina" te istaknuo da je Modrić već potpisao novi ugovor koji ga veže uz Real do 30. lipnja 2025. Službena objava uslijedit će idući tjedan.

Podsjetimo, Modrić je od 2012. član Reala. S madridskim klubom osvojio je sve što je mogao, među ostalim pet Liga prvaka, a ukoliko Real večeras pobijedi Dortmund, doći će do šeste europske titule. Time bi se izjednačio s rekorderom Pacom Gentom, španjolskim ofenzivcem koji ih je osvojio u pedesetima i šezdesetima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.