BBB: Danas je spektakl i najbolje od nogometa što hrvatski sjever i jug imaju

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO od 21 sat dočekuje Šibenik u trećem kolu SuperSport HNL-a. Obje momčadi ulaze u ovaj dvoboj s dvije ostvarene pobjede. Dinamo je pobijedio Istru 1961 i Osijek, a Šibenik je bio bolji od Slaven Belupa i Osijeka. Dinamo u utorak igra prvu utakmicu play-offa za ulazak u skupinu Lige prvaka.

Dinamo ima dvije važne utakmice

Na Maksimir stiže azerbajdžanski prvak Qarabag, a utakmica se igra od 21 sat. Uzvratna utakmica je sedam dana kasnije. Uoči dvije važne domaće utakmice oglasili su se i Bad Blue Boysi sa sitnom provokacijom Hajduku. Naime, spomenuli su da najbolje od nogometa s juga dolazi iz Šibenika. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Poruka Boysa:

"Maksimir, 21 h! Europske utakmice bi trebale biti nagrada za nas kao navijače za sve što pokazujemo u domaćem prvenstvu s kojim sve počinje i završava i zato su za nas ovakve utakmice najmanje jednako važne kao i one koje slijede u europskim natjecanjima. Ova utakmica je odličan uvod u spektakl koji nas očekuje u utorak i najbolje od nogometa što hrvatski sjever i jug imaju. Vidimo se na Maksimiru!"

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.