Dinamo danas igra utakmicu u Kupu, evo gdje i kad je možete gledati

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMOVI nogometaši danas od 16 sati započinju natjecanje u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu utakmicom protiv NK Banjole. Protiv člana 3. NL Zapad, što je četvrti rang nacionalnog nogometa, Dinamo će tražiti prekid negativnog niza i proboj u osminu finala natjecanja. Utakmicu prenosi MAXSport 1.

Utakmica za Dinamo stiže u turbulentnom periodu u kojem je već četiri utakmice bez pobjede, a što je i rezultiralo smjenom trenera Sergeja Jakirovića. Aktualni prvak SHNL-a i branitelj naslova u Kupu, podsjetimo, prvo je remizirao s Rijekom (1:1), a onda nizao poraze od Hajduka (0:1) i Bayerna (2:9 u Ligi prvaka), da bi potom, s privremenim trenerom Sandrom Perkovićem, upisao i poraz od Slaven Belupa (1:4).

Perković: Prilika za one s manjom minutažom

"Apsolutni smo favoriti. No svjesni smo i činjenice da je Kup hirovito natjecanje. Priprema za tu utakmicu je maksimalno profesionalna. Radimo na psihološkim i fizičkim stvarima. Vjerujem da ćemo biti spremni", rekao je Perković i dodao:

"Imamo nešto problema s ozljedama i bolestima. Igrači koji u posljednje vrijeme nisu previše igrali sutra će dobiti priliku. Nadam se da će je iskoristiti. Juniore nismo priključivali jer imaju svoju utakmicu, stoga, nažalost, nisu mogli biti s nama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.