Dinamo dovršava posao bez trenera i s jednim uhom u Tirani

PRED Dinamom je večeras dovršavanje posla protiv Kopra u uzvratu drugog kola Lige prvaka. Modri iz prvog susreta imaju ogromnu prednost od 5:1 pa je im preostaje samo dovršiti posao.

Koliko Dinamu znači večerašnja utakmica svjedoči i podatak da trener Velimir Zajec nije otputovao u Sloveniju. Zeko je u Tirani gdje će pratiti utakmicu Šerifa i Dinama dok će momčad protiv Kopra voditi Sreten Ćuk.

"Još ne znam kako ćemo igrati. Ibanez će moći, Šimić ne. Slepička ima problema i nisam siguran hoće li igrati. Sammir, Mesarić i Sivonjić imaju kartone. Tko god zaigra, morat će dati sve od sebe. Opuštanja nema. Koper je ozbiljna ekipa i mogu igrati puno bolje nego što su odigrali u Zagrebu", najavio je jučer Zajec utakmicu.

U Dinamu više nema Marija Mandžukića koji je otišao u Wolsfburg pa je pred Dinamovim stručnim stožerom zadatak kako da nadomjesti prvog napadača. Za Koper najvjerojatnije neće igrati Miran Pavlin koji je nakon utakmice na Maksimiru najavio da se oprašta od nogometa. Postoji i druga priča da se nakon toga poraza žestoko sukobio s trenerom zbog preofenzivne taktike.



Dinamo - Koper 5:1

Sastavi:

Dinamo: Butina, Ibanez, Mesarić, Etto (81.'), Bišćan, Chago, Badelj, Sammir (77.'), Morales, Mandžukić (30.'63.'), Slepička (38.')

Koper:
Hasič, Polovanec, Handanagič, Kovačevič, Pavlin, Karič, Sesar, Marčeta, Struna, Brulc, Bubanja (11.')

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.